TRAIL RUNNING SERIES 2022

LLIGA TRAIL RUNNING FCA

El mes de gener comença la temporada de trail running de la FCA amb l’inici del circuit Trail Running Series 2022. El circuit d'enguany disputarà cinc curses arreu de Catalunya, començant el proper 23 de gener a Cerdanyola i culminant el mes de juny a Ulldeter.

El Campionat de Catalunya Absolut de Trail Running se celebrarà el proper 13 de març a Lloret de Mar en el marc de la LLoretrail, prova selectiva per a elaborar l’equip català que participarà al Campionat d’Espanya de Trail per Seleccions Autonòmiques que se disputarà el proper el 7 de maig a Berga

La Penedès Trail Festival acollirà la 3a prova de la lliga catalana amb la cursa de la matinal del diumenge 15 de maig "PGT - Penedès Gran Trail" i a més tindrà l'al·licient que també serà Campionat de Catalunya Màster.

SOBRE LA LLIGA:

La Federació Catalana d'Atletisme organitza la Trail Running series 2022 en categoria Absoluta.

NOMÉS PODRAN OPTAR A LA CLASSIFICACIÓ ELS ATLETES AMB LLICÈNCIA DE LA FCA.

EN EL MOMENT DE FER L’INSCRIPCIÓ A LA CURSA ELS ATLETES HAURAN DE POSAR EL NOMBRE DE LLICÈNCIA DE LA FEDERACIÓ CATALANA D’ATLETISME.

Aquells atletes que no s’inscriguin amb la llicència de la FCA, no apareixeran a la classificació.

Les curses puntuables i que formen part de la copa són :

  • 23 de Gener Trail Sant Julià            20kms 1025+

  • 13 de febrer Montserrat Skyrace     25kms 1500+

  • 15 de maig Penedès Trail                20kms 700+ aprox

  • 29 de Maig Les Guilleries Trail         26kms 1300+

  • 19 de Juny Trail Ulldeter                 24kms 1300 +

La classificació per a la copa Catalana de Trail es farà separada per a cada categoria masculí i femení, atorgant en cada cursa 15 punts al primer atleta classificat, 13 al segon, 11 punts al tercer, 10 punts al quart i així successivament fins al 13è classificat que obtindrà 1 punt. La puntuació final, de cada atleta, s'obtindrà amb la suma de la meitat de les curses més una.

En cas d’empat, l’atleta guanyador serà aquell què hagi estat més vegades millor classificat que l’altre atleta en aquelles curses que hagin coincidit.

En cas de persistir l’empat es decidirà per l’atleta millor classificat en el darrer Trail on hagin competit junts.

El campió/na de Catalunya serà guardonat amb la samarreta de Campió i Campiona Catalunya, així com els trofeus corresponents.